Odata cu lansarea iPhone X si iPhone Xs au inceput sa apara un val de carcase protectoare pentru acestea. Cine a mai intrat in ultimi ani pe blog, stie ca folosesc husele de la Catalyst Cases. Prima data am folosit carcasele subacvatice pentru iPhone SE ( review ) si dupa pentru iPhone 7 ( review ). In acest articol vom vorbi de carcasa de impact Catalyst pentru iPhone X si Xs.
Rezistenta la impact de la o distanta de 3 metri, este principala functie importanta pe care aceasta carcasa o ofera. Aceasta fereste ecranul de zgarieturi si crapaturi la impacturile cu solul. Carcasa are un spate transparent si margini din cauciuc, aceasta combinatie fiind o formula proprie Catalyst. Profilul slim si disponibilitatea in 7 culori, face din aceasta carcasa un must-have, pentru cei care nu isi doresc ceva subacvatic intr-un telefon de top.
Specificatii cheie:
- Rezistenta la impact de la 3 metri ( certificare MIL-STD 810G );
- Access la toate porturile si butoanele telefonului;
- Realizata din policarbonat si cauciuc cu formula proprie;
- Profil slim, spate transparent si usor de instalat/dat jos;
- Disponibila in sapte culori;
- Dimensiuni: 76.45 x 149 mm x 10.6 mm.
Inspectie Vizuala
Catalyst Impact Case este cea mai compacta carcasa produsa pentru iPhone.
Atasarea husei se face foarte usor pe iPhone si iPhone Xs.
Husa protejeaza si camerele foto, aceasta avand o zona ridicata care va preveni zgarieturile.
Laterala stanga vine cu doua butoane ( volum +/- si rotita de silent ).
Laterala dreapta.
Decupajul difuzoarelor si al portului Lightning.
Alegand culoarea potrivita pentru husa, puteti adauga un strop de personalitate telefonului, folosindu-va de culoarea preferata.
Frontal, carcasa ii adauga o mica margine specifica huselor de tip bumper.
Utilizare
Carcasa de impact de la Catalyst este utila pentru a proteja ecranul, spatele telefonului si camerele de zgarieturi. Este recomandat sa aveti o astfel de carcasa pentru protectie, avand in vedere costurile mari de inlocuire a ecranului pentru un iPhone eX, Xs. Inlocuirea unui geam pentru modele amintite costa ~800 lei, in timp ce un ecran cu tot cu sticla se inlocuieste cu pana la 1600 lei. Utilitatea unei carcase de 150-200 lei este clara in astfel de situatii. Carcasa de impact este un produs slim si ofera un spate transparent alaturi de acces direct la touchscreen. Rezistenta declarata de 3 metri la impact nu a fost testata, dar mai mult ca sigur.
Catalyst impact case este realizata din policarbonat alaturi de un un cauciuc semi-rigid, pentru rezistenta la impact. Butoanele exterioare ofera un feedback tactil bun, iar butonul de silent este acum o rotita. Iphone X/Xs incape cu usurinta in husa si este protejat cat se poate de bine, pentru o husa de impact. Pentru cei interesati exista si o optiunea 100% submersibila ( vezi review cu iPhone 7 ).
Concluzie
Carcasa Catalyst ofera protectie ecranului, spatelui si camerelor principale impotriva cazaturilor accidentale. Calitatea materialelor folosite este buna, iar cauciucul este semi-rigid fabricat dupa o formula proprie Catalyst. Carcasele de impact sunt disponibile doar pentru iPhone 7/8/X/Xs/Xr/Xs Max. Preturile variaza de la 39$ pana la 49$ pe site oficial ( vezi oferta completa ).
Cateva produse de la Catalyst sunt disponibile in Romania la eMAG ( vezi oferta ).