EKWB la Computex 2024 – Racire pe apa custom la alt nivel

EKWB au fost prezenti la Computex 2024, iar acestia nu au venit cu mana goala. Au prezentat o buna parte din produsele recent lansate, dar si cateva noutati pentru pasionatii de racire pe apa custom pentru sistemele desktop. Construirea unui sistem desktop cu racire pe apa nu este doar o pasiune pentru entuziasti, a ajuns sa fie si o arta in sine, pentru ca poti face mix and match cu fluide, conducte, waterblock-uri si multe altele.

 

 

Ca produse care au fost lansate la Computex, am putut vedea noi waterblock-uri pentru AM5, alaturi de sistemul NEXE pentru un custom loop mai rapid de asamblat si multe alte radiatoare si componente. Pentru restul noutatilor am sa va las mai jos fotografii cu care sa va delectati.

 

IATA NOUTATILE EKWB DE LA COMPUTEX 2024

 

Iata o buna parte din sistemele asamblate de baietii de la EKWB special pentru Computex 2024.

Multe waterblock-uri pentru AMD, iar printre ele se afla si unul de racire Direct Die.

O aranjare interesanta de block-uri prin care puteai sa vezi cele mai diverse modele.

Iata si cateva radiatoare si block-uri pentru GPU.

 

EKWB a venit cu un stand marisor si cu multe lucruri de vazut si de intrebat. Aveau la stand oameni pasionati gata sa iti explice lucruri de baza, dar si mai avansate. Vezi testele mele cu seria de block-uri Magnitude si AMD Threadripper ( Vezi Material ).  Produsele EKWB se pot achizitiona de la PC Garage  ( vezi oferta ) – eMAG ( vezi oferta ) – Vexio ( Vezi Oferta ) – evoMAG ( vezi oferta )– ForIT ( vezi oferta ) – CEL.ro( vezi oferta ). Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti blogulVa multumesc!



Ghidul IT 2024 ©