Antec la Computex 2024 – O revenire in forta

Antec a revenit in forta de ceva vreme, iar asta s-a vazut si la Computex 2024. Am participat la o prezentare privata alaturi de acestia unde am putut sa vad cele mai noi produse. Printre acestea se numara o consola portabila de jocuri, carcase noi, ventilatoare noi si alte carcase noi. Antec se pare ca a venit cu o multime de idei si abordari noi. Acest lucru ma bucura, pentru ca mai multa competitie in aceste sfere ajuta si mai mult consumatorii.

 

 

Iata noutatile Antec de la Computex 2024

 

 

Iata consolele portabile Core HS.

 

Foarte interesant cum Antec isi revine ”brusc” si vrea sa se alature Asus, Zotac, MSI si altora care vor console portabile. Nu doar ca vin intr-un ambalaj retro ( seamana cu o caseta VHS ), dar au si configuratii solide. Procesorul Ryzen 7840U alaturi de 32 GB RAM si 2 TB de SSD ar costa cam 800 Euro si la pachet vine cu o geanta de transport. Specificatiile complete le gasiti AICI ( vezi specs ).

 

Antec a anuntat si patru serii de ventilatoare.

Au prezentat si surse din seria HCG Pro cu ATX 3.1.

Au si variante SFX si entry-level.

 

Antec au prezentat o multime de carcase noi, dar cea mai interesanta este varianta rosie mITX care are o coloana ajustabila pentru a ajongla cu grosimea placii video in raport cu inaltimea racirii. Seria FLUX impresioneaza printr-o rama din lemn cu mesh si sticla. Abia astept sa incep sa testez produsele noi de la Antec si sa vina la vanzare local in magazinele din Romania.

 



Ghidul IT 2024 ©