NVIDIA DLSS 3.5 se lanseaza la Gamescom 2023

Evenimentul de gaming al anului, Gamescom 2023 a început, unde gamerii și creatorii vor afla mai multe despre cele mai noi tendinte și inovații. La Gamescom, NVIDIA a anunțat DLSS 3.5 cu Ray Reconstruction – un nou model AI de randare neurală care crează imagini mai imersive și grafică ray-traced mai realist decât metodele tradiționale de randare – pentru jocuri și aplicații creative 3D.

D5 Render și Chaos Vantage, două aplicații 3D populare și profesionale pentru arhitecți și designeri, vor produce preview-uri de înaltă calitate în timp ce construiesc și iterează cu adiția lui DLSS 3.5. NVIDIA Omniverse va adăuga, de asemenea, DLSS 3.5 în această toamnă.

 

NVIDIA RTX Remix

 

NVIDIA RTX Remix – platforma gratuită de modare construită pe NVIDIA Omniverse – oferă modderilor uneltele necesare pentru a crea și partaja moduri #RTXON pentru jocuri clasice. Un proiect de remasterizare al comunității unuia dintre cele mai populare jocuri din toate timpurile, Half-Life 2 de la Valve, numit Half Life 2 RTX: An RTX Remix Project, va veni curând!

 

 

 

 

În NVIDIA Studio – ediția de gaming

 

Diyor Makhmudov, un artist digital de doar 19 ani vine În NVIDIA Studio pentru a ne arăta lucrearea lui 3D inspirată din extraordinara franciză The Witcher. În timp ce a lucrat în Cinema 3D, Makhmudov a beneficiat de interactivitate fluidă în timp ce a lucrat cu modele 3D complexe datorită viewport-ului accelerat de GPU și a plăcii video GeForce RTX 3090 ( vezi review ).

 

Software-ul Reallusion a lansat un update iClone Omniverse Connector care include sincronizare de proiecte în timp real și funcționalități de importare îmbunătățite pentru OpenUSD, ceea ce permite fluxuri de lucrum ai rapide și mai eficiente. Participanții virtuali pot vedea tutoriale online În NVIDIA Studio de la artistul Casey Faris!

 

Placile grafice Nvidia se pot achizitiona in Romania de la  PC Garage ( vezi oferta ) – eMAG ( vezi oferta ) – evoMAG ( vezi oferta ) si CEL.ro ( vezi oferta ). Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti activitatea independenta a blogului!



Ghidul IT 2024 ©